Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Nyíltan...

Budapesti huszonéves srác vagyok... ja és meleg... és itt most kiírom magamból amit látok, érzek, gondolok... kiírom, hogy ne ártson... nekem. (Ha valamit blogon kívül szeretnél mondani, azt itt megteheted: ideirj85@freemail.hu)

Friss topikok

  • nyitott srác: @kzoltana: áhh, tudod, ez csak "egy kis elírás, figyelmetlenség" =)) ...ami mellesleg azért befoly... (2012.03.29. 13:17) A nemzet szégyene

Címkék

2012.03.15. 00:00 nyitott srác

önátverés

Azon gondolkoztam, hogy mi, melegek sokszor mondogatjuk egymás közt, hogy nincs fúl heteró férfi, csak olyan, aki még "nem tudja mi a jó". Nos, ha tényleg ezt gondoljuk, akkor nincs olyan pasi, aki ne csak a lányok iránt vonzódna, és ne lehetne elcsábítható a megfelelő fiú által? Mert ha így gondoljuk, akkor mi joggal várjuk el, hogy egy heteró ember elfogadja, hogy mi a pasikat szeretjük, hiszen ezen logika alapján olyan meleg sem létezhet, aki ne vonzódhatna a megfelelő nő iránt, ergo minden meleget "normálissá" lehet tenni, csak kitartás kérdése. Ezt meg ugye senki sem gondolja komolyan?!! Szóval tekerjük vissza az egészet: Igenis van pasi, akit csak a nők érdekelnek! És a melegeket meg a pasik. Ez van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinyilvanitom.blog.hu/api/trackback/id/tr704317514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása